Rise of Kingdoms Kayıp Krallık (KvK 2) Fetih Savaşı etkinlikleri

Kayıp Krallığa (KvK2) özel etkinliklerin geldiği fetih savaşının etkinlikleri ;


1. Etkinlik normal haritadan da hatırlayacağımız gibi Stratejik Rezerv etkinliği bu etkinlik 3 gün sürüyor ve sizden toplam 30,000,000 kaynak toplamanızı istiyor. Karşılığında 5,100 onur puanı ve seçkin ekipman malzemeleri sandığı, hızlandırma ve bilgi kitabı kazanıyorsunuz. Ayrıca birliğinizle KvK'ya katılan bütün birlikler arasında ilk 20'ye girdiğinizde destansı komutan heykeli, elmas, kaynak ve bilgi kitabı kazanma şansı elde ediyorsunuz.


2. Etkinlik 4. seviye kapılarında açılmasıyla muhtemel savaşlarda başlamış oluyor ve Düşmanı Yok Etme etkinliği geliyor. 800,000 öldürme veya yaralamaya 6,600 onur puanı almaya hak kazanıyorsunuz ayrıca krallıklar arası sıralamaya girip sıralamanıza göre ek onur puanı kazanma şansı elde ediyorsunuz.

1. Seviye asker öldürme veya yaralama = 1 Puan
2. Seviye asker öldürme veya yaralama = 2 Puan
3. Seviye asker öldürme veya yaralama = 4 Puan
4. Seviye asker öldürme veya yaralama = 8 Puan
5. Seviye asker öldürme veya yaralama = 20 Puan



3. Etkinlik Barbar Terbiyecisi toplamda 500 adet barbar kesmemiz gerekiyor bu etkinlikte 5100 onur puanı ve eylem puanı şişesi kazanma şansı elde ediyorsunuz. Birliğinizlede sıralamaya girdiğinizde destansı komutan heykeli, cevher, kaynak sandığı, bilgi kitabı kazanabiliyorsunuz. 


4. Etkinlik yine 2. Etkinlik gibi Düşmanı Yok Etme etkinliği ödüller vs. aynı şekilde karşımıza çıkıyor.

5. Etkinlik Kabilelerin Kralı etkinliği 3 gün içerisinde 100 adet barbar kalesi kesmeniz isteniyor ve karşılığında 5100 onur puanı kazanma şansı elde ediyorsunuz, diğer etkinlikler gibi birliğinizle yine sıralamaya girip oradan da destansı komutan heykeli, bilgi kitabı, kaynak sandığı ve cevher kazanabiliyorsunuz.



Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.